Na warszawskim Żoliborzu, w historycznym budynku – starej kotłowni WSM przy ul. Suzina 8 jest miejsce,
które łączy w sobie „żoliborskość”, trochę oderwaną od pędzącej reszty Warszawy, z kulturą spożywania wina i kuchnią właściwą śródziemnomorskiemu klimatowi Włoch.
W restauracji można skosztować dań kuchni włoskiej, opartych na oryginalnych produktach i tradycyjnych recepturach,
a odpowiednio dobrane wina podkreślą smak i aromat potraw, harmonijnie łącząc wszystko w jedną niepowtarzalną całość.
W restauracji oraz w sklepie obok znajdą Państwo wina włoskie z małych, lokalnych, rodzinnych winnic, mających często wielowiekowe tradycje. Wina te nie są obecne w wielkich sieciach dystrybucji. Restaurator osobiście wyszukuje najciekawsze marki z różnych regionów Włoch. Zna ich historię, producentów i warunki w jakich powstawały.